Ugens klassiker: Biksemad med steg,bacon,løg,1 spejlæg. Ketchup, rødbeder,ristede løg.
Eksempler på festmenuer. Du kan sagtens bestille din helt egen ønskemenu🙂
Minimum 6 pers.
Forretter:
Klassisk rejecocktail, brød.
60 kr.
Lakserulle på salatbund, dressing, brød
60 kr.
Parmarulle på salatbund, bluecheesedressing, brød
60 kr.
Tarteletter m. høns i asparges, 2 stk
50 kr.
Bresaola m. bagt tomater og aioli, parmesanflager
65 kr .
Parmaskinke på rucola/citronoile/basilikumpesto/parmesanflager
65 kr
Suppe m. grønt og brød
45 kr
Hønsekødssuppe
Blomkålsuppe
Tomatsuppe
Aspargessuppe
Hovedretter:
Gl.dags oksesteg med waldorfsalat, friskkogte kartofler, skysauce, asier og tyttebær.
159 kr. pr. pers.
Kalvesteg stegt som vildt, med waldorfsalat, vildtsauce, friskkogte kartofler, asier og tyttebær.
159 kr. pr. pers.
Svinekam med skysauce, friskkogte kartofler, brune kartofler og rødkål.
109 kr. pr. pers.
Indbagt svinemørbrad, flødekartofler og årstidens bagte rodfrugter.
139 kr. pers.
Oksefilet, små stegte timiankartofler, champignonsauce, langtidsbagte rødløg og tomater.
149 kr. pr. pers.
Skinke, flødekartofler, whiskysauce, broccolisalat.
139 kr. pr. pers.
Desserter - 45 kr.
Citronfromage- Chokolademousse - cheesecake - Islagkage - Brownie m. is - Frugtsalat