Nytårsmenu 2024
3 retter 349 kr.
4 retter 399 kr.
Menuerne kan afhentes 30. + 31.12
Bestil senest d. 20.12.
Kombiner frit de forskellige retter, selvfølgelig kun 1 hovedret pr.menu.
Du kan sammensætte lige så mange forskellige menuer, du har lyst til.
Maden er pakket i engangsemballage og tilberedt så meget som muligt på forhånd. Der medfølger en udførlig vejledning til den færdige tilberedning og billeder med forslag til anretning.
En del af retterne kan bestilles tilberedt uden laktose.
Forretter
Alle forretter kommer med brød.
Parmarulle
Æggepandekage med parmaskinke, ostecreme og ristede hasselnødder. Mild bluecheese-dressing og pynt.
Tartelet m. høns i asparges
Hjemmelavet høns i asparges.
2 tarteletter pr.person + pynt.
Bresaola ( + 15 kr.)
Superlækker bresaola, aiolidressing,
tykke parmesanflager, bagte
cherrytomater, rucola.
Peberfrugtcarpaccio
Bagte snackpeber, aiolidressing, tykke parmesanflager, bagte cherrytomater, rucola.
Lakserulle (+15 kr.)
Æggepandekage med koldrøget laks, ostecreme og purløg.
Mild citrondressing, rejer og pynt
Svampesuppe
Suppe på grøntfond, løg, fløde og markchampignon. Topping af soyaristede kerner.
Klar hønsekødssuppe
Hjemmelavet hønsekødssuppe, med selleri,gulerødder og porrer. Kød- og melboller.
Hovedretter
Hovedretterne serveres med timiankartofler, langtidsbagte rødløg og rodfrugter + svampesauce
Tournedos af oksemørbrad
Nøddepaté m. spelt
Gammeldags oksesteg.
Desserter
Chokolade og is
Konfektkage, vanillieis, profiteroles
og bær
Mandelkage
med appelsinmascarpone,
chokolade- og nøddedrys.
Ostetallerken (+ 15 kr)
3 slags ost m. syltede nødder og
tapenader, ingefærpærer + pynt.