Festmenuer
Tapas
Ugens klassiker uge 41. Lasagne og en lille gulerodssalat m. appelsin.. 95 kr.
Tapas
Forslag til tapas.
Minimum 40 stk.
10 kr. pr. stk.
Pindemadder
1 hvidløgsmarineret tigerreje og citronmarineret agurk
Små tomatmarinerede mozzarellakugler
Melon, parmaskinke og en dampet grøn asparges
Små deller på med cherrytomat og cornichon
Lakserulle (æg/laks/flødeost m.purløg)
Parmaruller (æg/parma/bluecheesecreme)
Lille bambusbåd
m. rucolasalat, tomatpesto og hjemmebagte cherrytomater
små kartofler i persillepesto
små i basilikumpesto
Bruchetta
m. oliventapenade
m. tomatpesto
m. gorgonzolacreme, serrano og basilikumblad
m. brie/ost og syltede nødder
Øvrige
Små cocktailtomater fyldt m. tuncreme
Kartoffelpandekage m. laksecreme
Kartoffelpandekage m. serrano og purløgscreme
Små hvidløgsbrød (5 kr. pr.stk.)
Eksempler på festmenuer. Du kan sagtens bestille din helt egen ønskemenu🙂
Minimum 6 pers.
Forretter:
Klassisk rejecocktail, brød.
60 kr.
Lakserulle på salatbund, dressing, brød
60 kr
Parmarulle på salatbund, bluecheesedressing, brød
60 kr.
Tarteletter m. høns i asparges, 2 stk
50 kr.
Bresaola m. bagt tomater og aioli, parmesanflager
65 kr .
Parmaskinke på rucola/citronoile/ basilikumpesto
/parmesanflager
65 kr
Suppe m. grønt og brød
45 kr
Hønsekødssuppe
Blomkålsuppe
Tomatsuppe
Aspargessuppe
Hovedretter:
Gl.dags oksesteg med waldorfsalat, friskkogte kartofler, skysauce, asier og tyttebær.
159 kr. pr. pers.
Kalvesteg stegt som vildt, med waldorfsalat, vildtsauce, friskkogte kartofler, asier og tyttebær.
159 kr. pr. pers.
Svinekam med skysauce, friskkogte kartofler, brune kartofler og rødkål.
109 kr. pr. pers.
Indbagt svinemørbrad, flødekartofler og årstidens bagte rodfrugter.
139 kr. pers.
Oksefilet, små stegte timiankartofler, champignonsauce, langtidsbagte rødløg og tomater.
149 kr. pr. pers.
Skinke, flødekartofler, whiskysauce, broccolisalat.
139 kr. pr. pers.
Desserter - 45 kr.
Citronfromage- Chokolademousse - cheesecake - Islagkage - Brownie m. is - Frugtsalat